Personality and attitude a two different things. My personality is who I am. My attitude depends on the people who I'm confronted with. PS.Pale is beautiful.

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

There´s still hope in this world of ours.

Tänään tein sen.

Uhmasin maailmaa ja sen ikäviä reaktioita. Olin pienessä hypetyksessä, kun olin hyötyliikkunut tänään (tosi kiven alla ollu inspis nyt liikkua, joten tuo oli iso asia, että sain itseni liikkeelle). Olin siis käppäilemässä Turun keskustasta kotio ja pysähdyin valoihin. Bongasin toisella puolella katua tytön, joka oli tosi hyvännäkönen. Siis sillai, sinut ittensä kanssa, tai ainakin sellanen loisti siitä ulospäin. Jotenki, fuck the world ja smile and wave at the same time :D Pysäytin sen keskellä suojatietä ja sanoin: "Anteeks, mut sä näytät tosi hyvältä." Se hämmentyi, ei huutanu, inhonnu eikä lyöny, vaan kiitti iloisesti ja hymyili. Sit jatkettiin matkaa omiin suuntiin.


In your face world !

3 kommenttia:

  1. Mut yks pieni juttu... heittomerkki tehään siitä asteriskin kans samasta nappulasta. Siis siitä, mis on se tähti * se on heittomerkki, siis tää: ' ei nuo aksenttimerkit. Tää on alkanu risoo mua oikein kunnolla viime aikoina. :S Mutjuuu. Ellei ole tietoinen valinta, niijjoo. Heittomerkki '. Sori. o____o

    VastaaPoista