Personality and attitude a two different things. My personality is who I am. My attitude depends on the people who I'm confronted with. PS.Pale is beautiful.

perjantai 28. joulukuuta 2012

Top 5 ja aamu.

 
Tämä aamu alko ihanasti. Heräsin sillon ku tuntu siltä, unet vielä mielessä ja remonttimiehet eivät viitsineet häiritä uniani kiviporallaan. Tänks! Aamukahvi ja puhelu ystävälle yllätyksistä sai aikamoisen rushin aikaseksi. Että jos vielä toinen kuppi kahvia ja katsotaan kuin käy :D

Tässä fiilistelen olotilaa, et millon HALUAN tehdä mitäkin. Toki pientä aikataulua on tälle päivälle (millon ei olisi), mutta sitä ennen fiilistelen vaan. Leibäkkään vaikkapa :)

Yks kaveri naamakirjassa on statuksillaan saanut aikaan jonkun positiivis-hyökkäyksen, tai no sitä on nyt aktiivisesti pidetty yllä esim. top 5-harjotteilla, kun muuten olis niin nega-vellomista. Kun on siihen taipuvainen, niin pienetkin negat tuntuu isoilta, ku vatvoo. Jotta sais perspektiiviä, top 5 ja keskittyminen niihin auttaa ainakin mulla. Yleisolotila on huomattavasti better and I like it :) Mutta siis niihin kaverin statuksiin, ihan on sellasia, että tein tänään just sitä mitä haluan, koska voin. Ja se on sellanen asia, että KAIKKIEN TULISI SEURATA SITÄ SYDÄMELLÄÄN. Tai olisi hyvä ainakin koittaa, suosittelen :)


Tämän päivän viitoset:

1. Rauhallinen aamu.

2. Pitkälle kantavia ajatuksia (ei, ei raskaana olevia :D )

3. Aion leikkiä meikeillä tänään (ja onnistua siinä).

4. Loma päällänsä.

5. Treffit tiedossa <3



 Because I can.




Tämä täältä.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että on parempi yleisfiilis. ^^ Jee!

    VastaaPoista
  2. Haaste odottaa blogissa: http://alinoresadventures.blogspot.fi/2013/01/11-haaste.html :)

    VastaaPoista