Personality and attitude a two different things. My personality is who I am. My attitude depends on the people who I'm confronted with. PS.Pale is beautiful.

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Voihan kädet!

Minun kamppailuni (pun intended :D) kuivien käsien kanssa on kestänyt KAUAN. Kesällä kaikki toimii, mutta kun tulee viileämpi saatikka talvikelit, rystyset huutaa hoosiannaa :(
Kaikenlaisia kokeillu, mut en tietenkään mitään sellasta mikä maksais enempi ja ei lähtis käsien pesussa pois. Mikä on tavallaan oman ammatin kannalta TODELLA tärkeä seikka, kun käsi pestään koko päivä ja käsidesi näyttelee kans leading ladyä siinä.
Vihdoin tajusin mennä apteekkiin ja sanoa APUUVA. Mulle esiteltiin heti tietenkin kalleimmat tuotteet ja olihan ne oikeassa, että sellanen mikä ei lähde käsien pesun aikana viilettämään viemäriin, ON hyvä JA maksaa. No kerran se vaan kirpasee, ajattelin, mutta yllätyin, että ei se niin maltaita maksanutkaan. Kympillähän pärjäs.

http://www.aveneusa.com/cold-cream-hand-cream/

Hiukka pieni kuva, muta hyvä kuvaus täältä.
Tosi hyvä on ja elämänlaatua parantava vaikutus. Käsien pesu ei ole enää kirveltävä ja kipuisa kokemus, vaan voin antaa lämpimän veden hyväillä rystysiäni vapaasti. Oikeesti, tuntuu tuolta :D
Jos joku muu kamppailee ko. asian kanssa: tiedä, mene ja hanki.

Panda kuittaa

1 kommentti:

  1. Mä oon käyttänyt Body Shopin hamppukäsivoidetta jo pitkään, se on ainoa joka itsellä auttaa. Täytyy varmaan testata tätäkin jossain kohtaa :)

    VastaaPoista