Personality and attitude a two different things. My personality is who I am. My attitude depends on the people who I'm confronted with. PS.Pale is beautiful.

perjantai 7. joulukuuta 2012

Top 5 ja ihmisen mieli.

Ystäväni Jo on blogissaan listannut asioita 5 hyvää asiaa tänään-idealla. Itse päätin kokeilla samaa.

Huomasin, että se toimii positiivisena katalysaattorina elämälle ylipäätäänsä. Siis että kaikki tuntuu helpommalta ja elämä on hienoa-asenne rulaa, kun huomaa jo klo 10 aamulla listaavansa 5 hyvää asiaa sen päivän ajalta. Niitä on tietty kiva keksiä sitten lisääkin kun päivä etenee :) Mutta on se ihmisen mieli ihmeellinen ja mikä voima sillä onkaan! Työkaverikin yllätty, et pysty siihen niin aikasin aamulla.

Hymyterapia? Onko tuttu kellekään? Koitin googlettaa, mut tulokset ei ollu hääppösia. No mut, ilmeisesti perusideana on vaan hymyillä niin paljon ku lähtee. Oli mielentila mikä tahansa. Tämä huijaa aivoja(?) luulemaan, et nyt Happy Jrerna is Happy ja tadaa, kylläpä tyytyväisyyshormoonia erittyy. Tokihan tätä on jo testattu ja kyllähän se saa naurattamaan, oma hölmö käytös. Työkaverillekin kerroin ja laitoin naaman messingille ja nauruhan siinä pääsi molemmilta. ...tarkemmin ajatellen täytyy katsoa peiliin tarkemmin ens kerralla ku hymyilee, jos vastaus piileekin siellä :D Badum tish!

No mut, otin siis tavakseni tuon 5 hyvän asian listaamisen, koska huomasin jopa tekstiviestienikin olevan joko harmitusta tai jotain valitusväritteisiä juttuja täynnä. Että nyt en enää turhista valita ja vaihdan ne johonkin positiiviseen, koska AIVAN VARMANA niitäkin löytyy. On toiminu kiitettävän hyvin. JA vaikuttanu mielialaan.

Vielä yks mikä on saanu mut sanomaan BRILLIANT on paluu salille. Kuntosali on ottanut minut hoiviinsa ja sieltä tulee myös aina hyvää mieltä ja jaksamista ja parempaa unenlaatua kans :)!!!!!!!!!!!





Näihin kuviin ja tunnelmiin,

hymyilkää saatana :)


PS.Loma olis kans tarpeen, ku se olis vaan niin BRILLIANT :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti